Prodaja/Informacije
Tel: +381 (0)11 630 4999
pon-pet od 9:00 do 16:00h

Registracija

Molimo vas da popunite data polja da biste registrovali novi nalog u našem sistemu. Polja obeležena * je obavezno popuniti.

Napomena: Potrebno je da u data polja unesete podatke o licu koje će biti vlasnik svih poručenih usluga u kreiranom nalogu i koje će vršiti plaćanje usluga jer će svi predračuni i računi u ovom korisničkom nalogu glasiti na ime lica (pravnog ili fizičkog) koje ovde unesete i biće potrebno da uvek to lice vrši plaćanje za sve usluge u ovom korisničkom nalogu.

Vlasnik naloga
(podaci će biti korišćeni i za sve račune u ovom nalogu)

Ime *
Prezime *
Ime firme / organizacije *
Matični broj
PIB/JMBG *
Email *
Adresa *
Poštanski broj *
Grad *
Region *
Država *
Telefon * (u formatu 011 1234567)
Mobilni Tel.

Napomena: Ukoliko naše usluge želite da plaćate sa računa firme ili organizacije potrebno je da izaberete opciju 'Pravno lice' i popunite sva polja podacima o pravnom licu ili radnji koja će vršiti plaćanje naših usluga.


Kako ste saznali za nas?

Podaci za pristup

Molimo vas da unesete šifru koju želite da koristite za pristup Dream Technologies Group Korisničkom panelu. Obzirom da se kroz vaš korisnički panel može pristupiti svim vašim uslugama, promeniti šifra i pristupiti hosting nalogu, otključati domen za transfer i slično, veoma je važno da ova šifra bude dovoljno kompleksna da bi se sprečio neovlašćeni pristup vašim uslugama.

Napomena: Molimo vas da za šifru NE koristite ime, prezime, nadimak, ime firme, deo email adrese, adresu vašeg sajta, datum rođenja i slično...

Šifra *
Potvrda šifre *

.
Plaćanje se može obaviti platnom karticom na sajtu, gotovinskom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci, e-bank nalogom, virmanom ili deviznim transferom iz inostranstva.
Verified by Visa MasterCard Secure Code
Copyright © Dream Technologies Group doo. All rights reserved.