Učitavanje...
Izmene su sačuvane.
Došlo je do greške!

Baza znanja

Acronis Backup

Acronis backup sistem sadrži višestruke automatski generisane rezervne kopije i omogućava veoma jednostavan i potpuno samostalan povraćaj podataka sa neke od prethodno generisanih kopija fajlova, baza, email naloga i prosleđivača.

Backup sistemu možete pristupiti klikom na ikonicu "Acronis", na početnoj stranici cPanel-a

 
Nakon klika na pomenutu ikonicu, i odabira datuma rezervne kopije sa koje želite da obavite povraćaj, biće prikazani elementi backup sistema:
 

acronis-main

 
Domains:

Omogućava povraćaj ili preuzimanje direktorijuma sajta na određenom domenu, odnosno njegovih poddirektorijuma i fajlova. Ukoliko na ovaj način obavljate povraćaj celog direktorijuma sajta, treba da vodite računa da se u nekom od poddirektorijuma ne nalaze fajlovi nekog drugog sajta (na dodatnom domenu ili poddomenu), jer će u suprotnom i fajlovi tog drugog sajta biti vraćeni na odabrani datum.

 
Files:

Omogućava povraćaj ili preuzimanje pojedinačnih fajlova ili kompletnih direktorijuma hosting naloga.

►►Detaljno uputstvo◄◄

 
Databases:

Omogućava povraćaj ili preuzimanje SQL baze sa dostupnih rezervnih kopija.

►►Detaljno uputstvo◄◄

 
Mailboxes:

Omogućava povraćaj kompletnih email naloga sa dostupnih rezervnih kopija.

VAŽNO: Povraćajem pomoću ove opcije će sa servera biti obrisane sve poruke koje su za odabrani email nalog pristigle u Inbox (ili su bile poslate, pa su se nalazile u Sent folderu) nakon trenutka kreiranja rezervne kopije sa koje se obavlja povraćaj. Ukoliko ste greškom obrisali neke starije poruke sa servera, i potrebno je da ih vratite sa backupa, a da pritom i sačuvate sve nove poruke koje se nalaze na serveru, obratite se našoj tehničkoj podršci za detaljnije instrukcije.

 
Mail forwarders:

Omogućava povraćaj prosleđivača za odabrani email nalog sa dostupnih rezervnih kopija.

 

U okviru opcije "Recovery Operations log" možete videti operacije koje su trenutno u toku, kao i one koje su prethodno završene tog dana. 

 
Slični članci